Όταν πρόκειται για την ενσωμάτωση διαφημίσεων εντός του άρθρου στο περιεχόμενό μας, είναι ζωτικής σημασίας να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της εμπειρίας του χρήστη και της δημιουργίας εσόδων.

Η τοποθέτηση μόλις δύο (2) διαφημίσεων εντός του άρθρου σε στρατηγικές θέσεις μπορεί να είναι μια αποτελεσματική προσέγγιση.

Η πρώτη διαφήμιση στην κορυφή του άρθρου εξασφαλίζει ορατότητα και τραβά την προσοχή του αναγνώστη καθώς αρχίζει να ασχολείται με το περιεχόμενο. Αυτή η τοποθέτηση επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση χωρίς να διαταράσσεται η ροή του άρθρου. Καθώς ο αναγνώστης κάνει κύλιση προς τα κάτω, είναι σε θέση να καταναλώσει τις πληροφορίες χωρίς διακοπές.

Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να τοποθετήσετε τη δεύτερη διαφήμιση εντός του άρθρου στο κάτω μέρος του άρθρου. Αυτή η τοποθέτηση εκμεταλλεύεται τη φυσική τάση του αναγνώστη να φτάσει στο τέλος του περιεχομένου, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή έκθεση της διαφήμισης.

Περιορίζοντας τον αριθμό των διαφημίσεων εντός του άρθρου σε δύο και επιλέγοντας προσεκτικά τις θέσεις τους, μπορούμε να επιτύχουμε μια ισορροπία μεταξύ της εμπειρίας του χρήστη και της κερδοφορίας, παρέχοντας τελικά μια καλύτερη συνολική εμπειρία για τον αναγνώστη.

Προηγούμενο άρθροΤο στατικό jpg αποδίδει καλύτερα σε σχέση με gif
Επόμενο άρθροΕπανασχεδιάστε την ιστοσελίδα σας ? Σκεφτείτε πάντα ως mobile-first.