Στην ψηφιακή εποχή, η ύπαρξη ενός φιλικού προς το χρήστη και οπτικά ελκυστικού ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση ή άτομο. Ωστόσο, με την αυξανόμενη χρήση των κινητών συσκευών, έχει καταστεί πρωταρχικής σημασίας να σκέφτεστε “πρώτα το κινητό” κατά τον επανασχεδιασμό του ιστοτόπου σας.

Οι φορητές συσκευές έχουν ξεπεράσει τους επιτραπέζιους υπολογιστές όσον αφορά τη χρήση του διαδικτύου και η αποτυχία βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας για φορητές συσκευές μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια προβολής και δυνητικών πελατών. Όταν επανασχεδιάζετε τον ιστότοπό σας, λάβετε υπόψη σας την εμπειρία για κινητά ως πρωταρχική εστίαση.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται και προσαρμόζεται απρόσκοπτα στα διάφορα μεγέθη οθόνης, παρέχοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία χρήσης στις κινητές συσκευές. Δώστε προσοχή στη διάταξη, το μέγεθος της γραμματοσειράς και την τοποθέτηση των κουμπιών, διευκολύνοντας τους χρήστες να περιηγηθούν και να αλληλεπιδράσουν με τον ιστότοπό σας από τα smartphones ή τις ταμπλέτες τους.

Δίνοντας προτεραιότητα στον σχεδιασμό πρώτα για κινητά, όχι μόνο θα ενισχύσετε την προβολή του ιστότοπού σας, αλλά και θα δημιουργήσετε θετική και μόνιμη εντύπωση στους χρήστες κινητών τηλεφώνων, αυξάνοντας την πιθανότητα μετατροπών και επιτυχίας στο συνεχώς ανταγωνιστικό διαδικτυακό τοπίο.

Προηγούμενο άρθροΌταν χρησιμοποιούμε banner ads μέσα σε άρθρο, πόσα χρειάζονται;
Επόμενο άρθροΔιαφορετικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από την ιστοσελίδα σας