Διαφήμιση στο Facebook είναι κάτι που χρειάζεστε

Είναι γεγονός ότι το Facebook έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Χρησιμοποιείται από χιλιάδες χρήστες για ενημέρωση, ψυχαγωγία και αγορές.

Πολλαπλά σημεία προβολής διαφήμισης στο Facebook

Παγκοσμίως καταγράφονται περίπου 1,4 δισεκατομμύρια χρήστες με πάνω από 900 εκατομμύρια εξ αυτών σε μόνιμη βάση. Είναι απαραίτητο κάθε σοβαρή επιχείρηση πρέπει να έχει την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Σε κάθε καμπάνια Facebook έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τα κριτήρια που θα τη διαμορφώσουν, ορίζοντας εσείς το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε. Επιλέξτε δημογραφικά χαρακτηριστικά του target group σας, την τοποθεσία προέλευσης, τα ενδιαφέροντα ή τις συμπεριφορές τους, για να κάνετε τη διαφημιστική σας επένδυση να αποκτήσει μέγιστη απόδοση.

Η επιλογή στόχευσης είναι σημαντική

Έτσι, κάθε διαφημιστική καμπάνια facebook ξεκινά ακολουθώντας τις απαντήσεις σε μερικές απλές ερωτήσεις που καθορίζουν ποιος είναι ο σκοπός της διαφήμισής σας:

Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας ;
Θέλετε να αυξήσετε το engagement από τα post σας;

Θέλετε περισσότερα likes για τη σελίδα σας;
Θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας;

Η EPROM διαθέτει την εμπειρία για να χειριστεί το Facebook και να σχεδιάσει για εσάς διαφημιστικές καμπάνιες με επιτυχία.


Μπορούμε να διαμορφώσουμε κάθε διαφημιστική καμπάνια για να εμφανίζεται σωστά σε κινητό τηλέφωνο & σταθερό υπολογιστή ή λάπτοπ, προσφέροντας ιδανική εμπειρία στους χρήστες που θα έρθουν σε επαφή.

Ποσοστά επισκεπτών στα Social Media

Καθώς η περιήγηση στα social media και το facebook από το κινητό είναι πλέον μεγάλη, γι’ αυτό και η mobile διαμόρφωση μιας διαφήμισης είναι απαραίτητη για την επιτυχία της.
Φροντίζουμε ώστε όταν η διαφημιστική καμπάνια facebook της επιχείρησής σας βρεθεί μπροστά τους, να την απολαύσουν όποιο κι αν είναι το μέσο από το οποίο την παρακολουθούν.

Εισάγουμε κάθε επιχείρηση στον διαφημιστικό κόσμο του Facebook

Σημαδεύουμε leads μέσω Custom Audiences
Τα Custom Audiences που προσφέρει το facebook είναι η δημιουργία μιας λίστας με τα e-mail από τα leads σας, ώστε να δημιουργήσουμε λίστες με επαφές που έχουν ήδη επισκεφτεί το site σας ή έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σας. Η επιλογή αυτή αποτελεί ιδανικό εργαλείο για να στοχεύσουμε άτομα σε μια διαφήμιση Facebook άτομα και να αυξήσουμε το conversion rate του Facebook Ad.

Αξιοποιήστε τα Facebook Offers
Τα Facebook Offers είναι πολύ χρήσιμα για να προωθήσουμε αποτελεσματικά κάποια ειδική προσφορά περιορισμένου χρόνου σε στοχευμένους χρήστες. Προσφέρουμε έκπτωση σε κάποιο προϊόν ή ακόμη δώστε κάποιο freebie (pdf ή download ) σε όσους χρήστες συμπληρώσουν το email τους.

Facebook ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ –
Απευθείας στον στόχο

Κατάλληλο κοινό
Εκμεταλλευόμαστε όλες τις καινοτομίες & δυνατότητες που δίνει το facebook μέσα από διαρκή updates, γι’ αυτό στοχεύουμε απόλυτα στο κοινό που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας

Το μέσο CPC στο Facebook ανα χώρα

Φράσεις call-to-action
Το περιεχόμενο των facebook ads πρέπει να είναι άμεσο και προσιτό κατευθείαν για τις ανάγκες των χρηστών. Με δυναμικούς τίτλους & call-to-action κουμπιά κατευθύνουμε το κοινό σας στον στόχο του.

Στατιστικά απόδοσης
Μελετάμε διαρκώς την απόδοση κάθε καμπάνιας, προκειμένου να δημιουργήσουμε τη βάση για κάθε επόμενο διαφημιστικό project.

Εμπιστευθείτε την ERPOM για την επόμενη διαφημιστική σας καμπάνια στο Facebook

Προηγούμενο άρθροEmail Marketing
Επόμενο άρθροFacebook Καθημερινή Διαχείριση