Έχετε ακούσει τις παρακάτω απαντήσεις;

  • Δεν έλαβα το email σας!
  • Δεν το παρέλαβα!
  • Πήγε στα spam!
  • Μήπως το στείλατε αλλού;
  • Μπορείτε να μου το ξαναπροωθήσετε;

Η EPROM WEb Development Solutions ανεβάζει την ασφάλεια email σας αλλά κυρίως την αποστολή των email σας. Διασφαλίστε ότι τα μηνύματά σας φτάνουν στους αποδέκτες και να γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία & ώρα.

Δεν απαιτείται κάποιο επιπλέον πρόσθετο ή εξωτερικό software καθώς η λειτουργία είναι ενσωματωμένη στην υπηρεσία του email που σας παρέχουμε.

1. Δυνατότητα παράδοσης email: Διασφαλίζουμε ότι τα email σας παραδίδονται στα εισερχόμενα και όχι στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Με προηγμένη δρομολόγηση και βελτιστοποίηση, τα email σας παρακάμπτουν τα φίλτρα και προσγειώνονται στο κοινό-στόχο σας.

2. Απαράμιλλη ασφάλεια: Οι ισχυρές δυνατότητες ασφαλείας της EPROM προστατεύουν την υποδομή email σας από απειλές στον κυβερνοχώρο, όπως phishing, πλαστογράφηση και επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα email σας είναι ασφαλή και ασφαλή.

3. Χωρίς πρόσβαση τρίτων: Με την τεχνογνωσία της EPROM, έχετε τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων email σας. Χωρίς πρόσβαση τρίτων σημαίνει ότι τα email σας δεν θα σαρωθούν, θα αποθηκευτούν ή θα κοινοποιηθούν χωρίς την άδειά σας.

4. Κρυπτογραφημένη ασφάλεια: Η τεχνολογία που σας παρέχουμε ΔΕΝ μας δίνει πρόσβαση στο email (γραμματοκιβώτιο σας) όπως συμβαίνει στις συνηθισμένες τύπου υπηρεσίες που συναντάμε σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις τρίτων (webmail ή server hosted email). Έχετε εσείς τον αποκλειστικό έλεγχο και πρόσβαση (εισερχόμενα, εξερχόμενα, συνημμένα, κ.α.)

5. Επιβεβαίωση παράδοσης: Και το πιο σημαντικό – Γνωρίζετε με μια ματιά στα εξερχόμενα σας ότι το email παραδόθηκε για αισθάνεστε σίγουροι πως ο παραλήπτης το έλαβε ή όχι.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Α. Η στήλη όλων των απεσταλμένων μηνυμάτων με πράσινο ΤΙΚ ώστε να γνωρίζουμε πως έφτασαν στο προορισμό τους
Β. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της αποστολής από εσάς
Γ. Αναλυτική καρτέλα παράδοσης όπου βλέπουμε…
Δ. …ακριβής λεπτομέρεια ημερομηνίας, ώρας και λεπτών της παράδοσης αλλά και των επιμέρους παραληπτών όταν είναι περισσότεροι από ένας.

Μην συμβιβάζεστε πλέον στην αποστολή του email!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Προηγούμενο άρθροΤι είναι οι εγγραφές MX (MX records) και που χρειάζονται
Επόμενο άρθρο[25-26-27/4/2024] Beyond 2024 Expo – Δελτίο Τύπου