Προβολή στο Instagram και Καθημερινή Διαχείριση

Δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολεί η πλήρης διαχείριση του Instagram. Οι ειδικοί της EPROM αναλαμβάνουν πλήρως την διαχείριση και την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης σας μέσα από τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Στην περίπτωση που δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό το κάνουμε εμείς για εσάς.

Πως διαχειρίζεται η EPROM το Instagram

Αρχικά, σχεδιάζουμε τη στρατηγική επικοινωνίας για το Instagram σας, επιλέγονας ένα μείγμα θεματολογίας που αναδεικνύει την επιχείρησή σας, εκπαιδεύει το κοινό και προσθέτει αξία στην κοινότητα του Instagram.

Επικεντρωνόμαστε στο κατάλληλο κοινό για την περίπτωση σας, ανάλογα με γεωγραφικές, δημογραφικές και συμπεριφορικές ιδιαιτερότητες της καμπάνιας.

Δημιουργούμε το περιεχόμενο που χρειάζεται να δημοσιευθεί βάσει στόχων, κοινού, της επιχείρησης σας.
Δημοσιεύουμε το περιεχόμενο που δημιουργούμε για εσάς, τις κατάλληλες ώρες της ημέρας για την μέγιστη απόδοση των δημοσιεύσεων.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η προώθηση Instagram για άτομα:

Περιεχόμενο
Δημιουργία περιεχομένου και εικαστικών εξειδικευμένα για το Instagram σας.
Συχνότητα δημοσιεύσεων ανάλογα με το πλάνο που αποκτάτε και σύμφωνα με το στόχο σας.

Μηνιαίοι ενεργοί χρήστες ξεπεράσανε (πλέον) το 1.1 δις

Διαχείριση σελίδας Instagram
Διαχειριζόμαστε τα κανάλια της επιχείρησης ή του brand σας στα δύο πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας με έξυπνο και μοναδικό περιεχόμενο στο Facebook ενδυναμώνοντας το brand awareness και αυξάνοντας τις πωλήσεις της. Παράλληλα, στο Instagram εφαρμόζουμε έξυπνες τακτικές προώθησης με επίκεντρο το φωτογραφικό υλικό.

Αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο
Στην ΕPROM επενδύουμε στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των θαυμαστών της σελίδας σας, μέσα από την αυθεντικότητα του περιεχομένου και τη μακροχρόνια επικοινωνία.

Το ιδανικό νούμερο hashtags πρέπει να είναι 9-10. Το ξέρατε; Χρησιμοποιήστε το!

Instagram Advertising
Έχοντας δημιουργήσει έξυπνα και αυθεντικά posts, τα διαφημίζουμε σε Facebook και Instagram. Δεν αρκεί πάντα μόνο η οργανική προώθησή τους. Χρειάζεται χορηγούμενη διαφήμιση. Και μάλιστα με την κατάλληλη στόχευση και τη σωστή κατανομή του διαθέσιμου budget. Διαφορετικά, τα αποτελέσματα θα είναι τα μη αναμενόμενα.


Μπορούμε να βοηθήσουμε στην ενίσχυση του brand σας στο Instagram

Η EPROM τηρεί ενέργειες συμμόρφωσης του διαδικτυακού τόπου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκο κανονισμό GDPR. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.


Γιατί πρέπει να διαφημίζεστε στο Instagram
Προηγούμενο άρθροFacebook Καθημερινή Διαχείριση
Επόμενο άρθροWordCamp Athens 18-19 May 2019