Η ομάδα της EPROM επισκέφθηκε την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία διεξήχθη από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Η επίσκεψή μας στη φετινή ΔΕΘ αποδείχθηκε εξαιρετικά εποικοδομητική και πλούσια σε επαφές, γνωριμίες, και συμφωνίες.

Πλεονεκτήματα της Επίσκεψης στην 87η ΔΕΘ όπου προτείνουμε και σε εσάς αν έχετε επιχείρηση να το κάνετε :

1. Επικοινωνία:
Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με διάφορους εκπροσώπους του επιχειρηματικού και τεχνολογικού κλάδου. Οι συζητήσεις μας εστιάστηκαν στην ανάπτυξη τεχνολογιών καινοτομίας, την προστασία του περιβάλλοντος, την ενέργεια, την εκπαίδευση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αντανακλώντας την σύγχρονη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας.

2. Γνωριμίες:
Η επίσκεψή μας στη ΔΕΘ μας παρείχε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αξιόλογους επιχειρηματίες, επιστήμονες και πολιτικούς από διάφορες χώρες. Σε ιδιαίτερη θέση βρίσκεται η δημοκρατία της Βουλγαρίας, η τιμώμενη χώρα στη φετινή εκδήλωση, με την οποία είχαμε την τιμή να συνομιλήσουμε και να ανανεώσουμε τους δεσμούς φιλίας πολλών δεκαετιών.

3. Νέες Συμφωνίες:
Κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, η EPROM ανακοίνωσε μια σειρά νέων συμφωνιών και συνεργασιών με εταιρείες και οργανισμούς στους τομείς της τεχνολογίας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ψηφιακής διακυβέρνησης. Αυτές οι συμφωνίες θα συμβάλουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στην περιοχή.

4. Επαφές για την Ψηφιακή Ελλάδα και Startups:
Η ομάδα μας διεξήγαγε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις με εκπροσώπους της ψηφιακής ελληνικής κοινότητας και του κλάδου των startups. Αυτές οι επαφές θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ψηφιακής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Συνοψίζοντας, η επίσκεψή μας στην 87η ΔΕΘ ήταν πραγματικά εποικοδομητική και πλούσια σε ευκαιρίες και επαφές. Η EPROM δεσμεύεται να συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και στην προώθηση της βιωσιμότητας στην περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά με την EPROM:
Η EPROM είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Internet, εξειδικευμένη στην κατασκευή ιστοσελίδων, eshops, διαφημιστικές καμπάνιες και διαχείριση κοινωνικών δικτύων.

Η EPROM προσφέρει καινοτόμες λύσεις που εκμεταλλεύονται την αυτοματοποίηση για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και να ευδοκιμούν στον ψηφιακό κόσμο.

Με έντονη επικέντρωση στην καινοτομία και την εξελισσόμενη τεχνολογία, η EPROM αντιπροσωπεύει έναν αξιόπιστο σύντροφο για τις ανάγκες της ψηφιακής προώθησης και αυτοματοποίησης στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο.

Φωτογραφίες:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 87η ΔΕΘ, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης

Προηγούμενο άρθροΓιατί η Meta κλείνει τα Facebook και Instagram Shops – Ποια χαρακτηριστικά θα προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο
Επόμενο άρθρο[23-24/9/2023] Ecommerce & Digital Marketing Expo 2023