Έχετε ιστοσελίδα/eshop και θέλετε να προβάλλετε κάτι χρήσιμο για τους αναγνώστες σας εν όψη Black Friday; Δείτε τα παρακάτω (4) παραδείγματα προσέγγισης!

Στην EPROM αναλαμβάνουμε την κειμενογραφία των social media posts σας. Ενδεικτικά πως για το παρακάτω παράδειγμα, σας έχουμε άλλες 4 παραλλαγές που μπορείτε να προσαρμόσετε στα μέτρα σας για το κατάστημα σας, βάζοντας τη δική σας πινελιά, hashtags και ακόμη και τα προϊόντα ή κατηγορίες που θα διαφημίσετε με εκπτώσεις εκείνη τη περίοδο.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1

Η Black Friday πλησιάζει – 24 Νοεμβρίου 2023! Είστε έτοιμοι για τις μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς; Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό για εσάς!

Εδώ είναι 5 χρήσιμες συμβουλές για εύκολες αγορές στη Black Friday:

1. Σχεδιάστε τον προϋπολογισμό σας: Πριν ξεκινήσετε τις αγορές, ορίστε ένα όριο προϋπολογισμού για να μην υπερβείτε τα όρια σας.

2. Κάντε λίστα με τα επιθυμητά προϊόντα: Προετοιμαστείτε εκ των προτέρων και γράψτε μια λίστα με τα προϊόντα που θα θέλατε να αποκτήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε και να μη χάνετε τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν.

3. Εξερευνήστε τις κατηγορίες προϊόντων: Πριν τη Black Friday, ενημερωθείτε για τις κατηγορίες προϊόντων που συνήθως έχουν μεγάλες έκπτωσης, όπως ηλεκτρονικά, ένδυση, καλλυντικά και αξεσουάρ.

4. Συνδεθείτε με τα καταστήματα: Ακολουθήστε τα αγαπημένα σας καταστήματα στα social media και εγγραφείτε στους ενημερωτικούς τους δελτίους για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές.

5. Επιλέξτε αξιόπιστα sites αγορών: Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από αξιόπιστα sites που παρέχουν ασφάλεια στις συναλλαγές σας.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2

Η Black Friday πλησιάζει – 24 Νοεμβρίου 2023! Είστε έτοιμοι για τις καλύτερες προσφορές της χρονιάς; Μείνετε συντονισμένοι για ασύγκριτες προσφορές που θα σας εντυπωσιάσουν!

Όμως, για να κάνετε εύκολες αγορές και να επωφεληθείτε από τις έκπτωσεις, σας έχουμε 5 χρήσιμες συμβουλές:

1. Κάντε μια λίστα αναζήτησης: Πριν από τη μεγάλη ημέρα, καταγράψτε τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε και ψάξτε για τις καλύτερες προσφορές σε αυτά.

2. Συγκρίνετε τις τιμές: Μην μείνετε μόνο σε μια ιστοσελίδα. Συγκρίνετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα για να βρείτε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

3. Προγραμματίστε τις αγορές σας: Οργανώστε τον χρόνο σας και αποφασίστε πότε θα κάνετε τις αγορές σας, για να αποφύγετε την τελευταία στιγμή αναστάτωση.

4. Εξερευνήστε κατηγορίες προϊόντων: Ανακαλύψτε διάφορες κατηγορίες προϊόντων με έκπτωση, όπως ηλεκτρονικά είδη, μόδα, οικιακά είδη και αθλητικά είδη, για να επωφεληθείτε από ακόμη περισσότερες προσφορές.

5. Προστατέψτε τα προσωπικά σας στοιχεία: Όταν κάνετε αγορές online, βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα είναι ασφαλής και χρησιμοποιεί αξιόπιστα συστήματα πληρωμής.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3

Το Black Friday πλησιάζει – 24 Νοεμβρίου 2023! Είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε τις αγορές που επιθυμείτε και να επωφεληθείτε από φανταστικές προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις!

Εδώ είναι 5 χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε εύκολες αγορές κατά τη διάρκεια του Black Friday:

1. Προετοιμασία: Καταγράψτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των καταστημάτων για να βρείτε προσφορές και έκπτωση. Έτσι θα είστε προετοιμασμένοι για τη μεγάλη ημέρα!

2. Συγκρίνετε τις τιμές: Μην αγοράζετε το πρώτο προϊόν που βλέπετε. Συγκρίνετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα για να βρείτε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

3. Προγραμματίστε τις αγορές σας: Καθορίστε ένα χρονοδιάγραμμα για τις αγορές σας και επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων. Έτσι θα είστε πιο οργανωμένοι και θα αποφύγετε τον πανικό.

4. Αξιοποιήστε τις προσφορές: Ψάξτε για προσφορές που προσφέρουν επιπλέον έκπτωση ή δωρεάν αποστολή. Αυτό μπορεί να κάνει την αγορά σας ακόμη πιο οικονομική!

5. Μην απογοητεύεστε αν χάσετε κάποια προσφορά: Το Black Friday είναι μια γεμάτη ημέρα με προσφορές που αλλάζουν συννεχώς και πολλές φορές μπορεί μερικά προϊόντα να εξαντληθούν γρήγορα!


ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 4

?️? Η Black Friday πλησιάζει – 24 Νοεμβρίου 2023! ??️

Ετοιμαστείτε για απίστευτες προσφορές και εκπτώσεις! Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αγαπημένα προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τις προσφορές μας!

? Ακολουθήστε αυτά τα 5 tips για εύκολες αγορές την Black Friday:

1️⃣ Καταγράψτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από πριν. Μην χάσετε χρόνο στην ημέρα της Black Friday ψάχνοντας, αλλά επωφεληθείτε από τις προσφορές αμέσως!

2️⃣ Συγκρίνετε τιμές και προσφορές. Μην αγοράζετε το πρώτο που βρείτε, αλλά δείτε πρώτα αν υπάρχουν καλύτερες προσφορές σε άλλα καταστήματα.

3️⃣ Επισκεφθείτε τις κατηγορίες προϊόντων με έκπτωση. Συχνά, στη Black Friday, υπάρχουν ειδικές κατηγορίες με προϊόντα που έχουν τη μεγαλύτερη έκπτωση. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε πολύ χαμηλή τιμή.

4️⃣ Επιλέξτε αξιόπιστους πωλητές και καταστήματα. Βεβαιωθείτε ότι αποκτάτε τα προϊόντα σας από αξιόπιστες πηγές, για να αποφεύγετε προβλήματα με την ποιότητα ή τις πληρωμές.

5️⃣ Επωφεληθείτε από το Cyber Monday. Την Δευτέρα μετά τη Black Friday, πολλά καταστήματα προσφέρουν επιπλέον εκπτώσεις και προσφορές. Μπορεί να βρείτε ακόμη πιο ανεπανάληπτες ευκαιρίες!

Προηγούμενο άρθροΓιατί η χρήση sliders ή slideshows στις μέρες μας δεν είναι αποτελεσματική
Επόμενο άρθροBlack Friday 2023 – Πότε είναι – Ποιες είναι οι καλύτερες τακτικές για Black Friday & Cyber Monday