Το Social Fresh απευθύνεται σε επαγγελματίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Οι παρευρισκόμενοι επιστρέφουν χρόνο με τον χρόνο για εμπνευσμένη και ενεργή εκπαίδευση, που παρουσιάζεται από τους πιο έξυπνους ανθρώπους του κλάδου. Η εμπειρία είναι παγκόσμιας κλάσης, τα μαθήματα μάρκετινγκ είναι πάντα ΝΕΑ, και θα φύγετε με έναν δρόμο για να μεταφέρετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας στο επόμενο επίπεδο!

Η EPROM δεν μπορούσε να λείπει, πόσο μάλλον όταν σου δίνει τη δυνατότητα η τεχνολογία να βρίσκεσαι live.

Οι παρευρισκόμενοι περιλαμβάνουν εταιρείες B2B και B2C, επωνυμίες Fortune 500, πρακτορεία, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, κυβέρνηση, χρηματοδότηση, ανώτερη έκδοση, λιανική κλπ.

Γιατί το παρακολουθήσαμε εμείς στην ERPOM ;

Το Social Fresh είναι ΤΟ γεγονός που μας κρατήσε συγκεντρωμένους και τροφοδοτούμενους με τις καλύτερες στρατηγικές μάρκετινγκ της σημερινής κατηγορίας. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε καλύτερο περιεχόμενο (γρηγορότερα!), αυξήσαμε την οργανική αφοσίωση, τεχνικές διαφήμισης και προώθησης

Είδαμε περισσότερους απο 20+ ειδικούς του κλάδου και κορυφαίους του marketing & branding σε 3 ημέρες συνεδριών επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Προηγούμενο άρθροΕγκατάλειψη καλαθιού – Γιατί οι επισκέπτες δεν μετατρέπονται σε πελάτες ;
Επόμενο άρθροΤι σημαίνει “Black Friday” ;