Θεσσαλονίκη, 27 Απριλίου 2024

Σε μια συναρπαστική επίδειξη τεχνολογίας αιχμής και καινοτόμων ιδεών, η EPROM Web Development Solutions δήλωσε παρών στην έκθεση και το συνέδριο BEYOND 2024 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αυτή η ετήσια εκδήλωση, που φημίζεται ως κόμβος ψηφιακής καινοτομίας και συνεργασίας, συγκέντρωσε κορυφαία μυαλά, πρωτοπόρες εταιρείες και διακεκριμένους οραματιστές από τις 25 έως τις 27 Απριλίου, εστιάζοντας φέτος στη μετασχηματιστική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε όλους τους κλάδους.

Ως η κορυφαία διεθνής έκθεση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, η BEYOND είναι αφιερωμένη στην προώθηση της συνεργασίας, της ανταλλαγής γνώσεων και των επιχειρηματικών ευκαιριών στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας. Η παρουσία της EPROM σε αυτή την εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της εταιρείας για την αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών για προοδευτικές διαδικτυακές λύσεις και ψηφιακούς μετασχηματισμούς.

Ο εκθεσιακός χώρος έσφυζε από δραστηριότητα, με ένα ευρύ φάσμα εταιρειών από διάφορους τομείς που παρουσίαζαν εφαρμογές και λύσεις για έξυπνες πόλεις, κυβερνοασφάλεια, υγειονομική περίθαλψη, ευφυή γεωργία και ηλεκτρονικό εμπόριο. Η EPROM ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την εξερεύνηση των εξελίξεων που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, παρατηρώντας πώς αυτή η επαναστατική τεχνολογία αναδιαμορφώνει κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής.

Στο επίκεντρο της BEYOND βρίσκονται νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις κλίμακας, έτοιμες να επαναπροσδιορίσουν τα πρότυπα του κλάδου με ανατρεπτικές καινοτομίες. Η EPROM ασχολήθηκε πρόθυμα με αυτούς τους πρωτοπόρους, διερευνώντας πρωτοποριακές λύσεις και καλλιεργώντας συνδέσεις που θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για μελλοντικές συνεργασίες και εξελίξεις στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, digital marketing, AI εργαλεία, αυτοματισμούς κ.α.

Το συνεδριακό σκέλος της BEYOND ήταν εξίσου αναζωογονητικό, με διακεκριμένους ηγέτες από τον κλάδο της τεχνολογίας να προσφέρουν γνώσεις σχετικά με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το IoT και η κβαντική πληροφορική. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην ψηφιακή σύγκλιση που οδηγεί στην 4η βιομηχανική επανάσταση, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας να προωθήσει την κοινωνική πρόοδο και να αναδιαμορφώσει τις παγκόσμιες βιομηχανίες.

Κορυφαία στιγμή για την ομάδα EPROM ήταν η ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με κορυφαία ερευνητικά κέντρα και ακαδημαϊκά ιδρύματα, τα οποία παρουσίασαν τις τελευταίες επιστημονικές τους εξελίξεις και τόνισαν τον δυνητικό αντίκτυπο σε διάφορους τομείς. Η BEYOND λειτούργησε ως δυναμικός κόμβος ανταλλαγής γνώσεων, διευκολύνοντας τον διάλογο μεταξύ ερευνητών, ακαδημαϊκών και επαγγελματιών του κλάδου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η EPROM παρακολούθησε συνεδρίες όπου πρωτοπόροι και οραματιστές μοιράστηκαν τις προβλέψεις τους για το μέλλον της τεχνολογίας. Οι συζητήσεις αυτές όχι μόνο ενημέρωσαν τις στρατηγικές προοπτικές της ομάδας, αλλά συνέβαλαν και στη διαμόρφωση ενός συλλογικού οράματος για την ψηφιακή εποχή.

Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια στο BEYOND 2024 υπογράμμισαν το μετασχηματιστικό δυναμικό της Τεχνητής Νοημοσύνης και άλλων αναδυόμενων τεχνολογιών. Η EPROM Web Development Solutions βγήκε από την εκδήλωση με ανανεωμένη έμπνευση και ενισχυμένη δέσμευση για την ενσωμάτωση της καινοτομίας στις διαδικτυακές λύσεις της, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης, τεχνολογίας, ασφάλειας και επιδόσεων.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ τις 3 ημέρες του event

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Το συνέδριο τεχνητής νοημοσύνης «Η Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ξεκλειδώνοντας Δυνατότητες» έχει ως στόχο να εμβαθύνει στη δυναμική, τις προκλήσεις και τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) τόσο στη βιομηχανία, όσο και στην κοινωνία. Παρέχει μια πλατφόρμα στους οραματιστές, τους διακεκριμένους ηγέτες της βιομηχανίας, τους πρωτοπόρους και τους λάτρεις του κλάδου της τεχνολογίας να συνυπάρξουν, να συναντηθούν και να διερευνήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και να τοποθετηθούν για σημαντικά δεοντολογικά ζητήματα που αναδεικνύει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Στο συνέδριο συμμετέχουν πολύ σημαντικοί ομιλητές, τόσο από την Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμια κλίμακα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 5.0 : ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
Το διήμερο συνέδριο «Innovation Greece 5.0: Oι Πρωτοβουλίες Καινοτομίας και οι Φορείς που τις Υποστηρίζουν» έχει ως στόχο να καταγράψει το τοπίο της καινοτομίας στη Βόρεια Ελλάδα διερευνώντας διεξοδικά κάθε πτυχή του. Με εκκίνηση τον προσδιορισμό της καινοτομίας στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο, θα αναλυθούν οι δυνητικά ωφελούμενοι, οι τομείς της οικονομίας που επηρεάζονται, οι οργανισμοί που υποστηρίζουν ομάδες και εταιρείες που αναζητούν την καινοτομία, τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και κάθε άλλη πιθανή μορφή υποστήριξης που παρέχεται.

11ο TECHNOLOGY FORUM
To 11ο Technology Forum συνδιοργανώνεται από 25 κορυφαίους οργανισμούς και αποτελεί μια μοναδική πλατφόρμα συνάντησης της βιομηχανίας και της έρευνας, με στόχο να μοιραστούν ιδέες και να πυροδοτήσουν πρωτοποριακές καινοτομίες που διαμορφώνουν το μέλλον. Το φετινό Technology Forum υπόσχεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, καθώς συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες, thought leaders και innovators από όλο τον κόσμο, ενώ για πρώτη φορά μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα Innovation for Society Awards 2024. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Technology Forum (www. technology-forum.eu ) για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες εγγραφής.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ
Μια εκδήλωση με ένα εξαιρετικό επίκαιρο θέμα: πώς η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) μπορεί να απαντήσει στις πρωτοφανείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γεωργία σήμερα λόγω της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, της κλιματικής αλλαγής, της έλλειψης πόρων και της επιτακτικής ανάγκης για βιώσιμες πρακτικές. Θα εξεταστεί ο ρόλος της τεχνολογίας και θα διερευνηθούν καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις για την αντιμετώπιση των σημερινών και μελλοντικών προκλήσεων, καθώς και τον τρόπο προώθησης της γεωργικής βιομηχανίας στην κατεύθυνση ενός πιο παραγωγικού, αποτελεσματικού και βιώσιμου μέλλοντος.

Τεχνητή Νοημοσύνη στην Υγεία
Σε μια εποχή όπου τα δεδομένα είναι άφθονα και η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, η ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης παρουσιάζει τόσο προκλήσεις όσο και πρωτοφανείς ευκαιρίες. Στόχος μας είναι να διερευνήσουμε τη δυνατότητα μετασχηματισμού των ανοικτών δεδομένων υγείας όταν αυτά συνδυάζονται με εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης, εμβαθύνοντας στον τρόπο με τον οποίο οι τεχνολογίες μπορούν να ενισχύσουν τη φροντίδα των ασθενών, να οδηγήσουν την ιατρική έρευνα και να βελτιώσουν τα συνολικά αποτελέσματα της υγείας. Παρακολουθήστε τους ειδικούς μας να διερευνούν τις ηθικές εκτιμήσεις, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις συλλογικές προσπάθειες που απαιτούνται για την αξιοποίηση της πλήρης δυναμικού της Τεχνητής Νοημοσύνης στην αξιοποίηση ανοικτών δεδομένων υγείας για τη βελτίωση των παγκόσμιων συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης

Διαδραστική Εκδήλωση: Καλές Πρακτικές Επιχειρήσεων στην πορεία για την Ψηφιακή Μετάβαση | Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ)
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) διοργανώνει τη Διαδραστική Εκδήλωση «Kαλές Πρακτικές Επιχειρήσεων στην πορεία για την Ψηφιακή Μετάβαση» με θέμα τις προκλήσεις στην επιχειρηματικότητα από τις επιταχυνόμενες αλλαγές στο περιβάλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομες παρουσιάσεις από έμπειρους υπεύθυνους πολύ μεγάλων εταιριών, που θα αναλύσουν τις εμπειρίες τους εστιάζοντας στα προβλήματα εφαρμογής που αντιμετώπισαν. Θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση όπου θα συζητηθούν τα εμπόδια και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αλλά και τα βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν στην πορεία για την επιτυχημένη ψηφιακή τους μετάβαση.

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 26-27 Απριλίου 2024. Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», Helexpo, Θεσσαλονίκη.
Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσετε με όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας και την τοπική αυτοδιοίκηση, δίνοντας το στίγμα της πραγματικής καινοτομίας αλλά και την εικόνα του μέλλοντος στο σήμερα, με λύσεις που θα κάνουν τη καθημερινότητα του Πολίτη ευκολότερη και την εργασία του στελέχους της Αυτοδιοίκησης πιο ουσιαστική

AI & GAMING | Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων
Σημαντική ανάπτυξη τυχερών παιχνιδιών – η ανάγκη συνεργειών μεταξύ κράτους, παρόχων και ρυθμιστικών αρχών. Ένα πάνελ οδήγησε τους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς να επισημάνουν τις ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Τεχνητή Νοημοσύνη στην ασφάλεια και τον εντοπισμό απάτης | Εντοπισμός και πρόληψη δόλιων δραστηριοτήτων | Διασφάλιση του ευ αγωνίζεσθε και συμμόρφωση με τους κανονισμούς Μια προσέγγιση για τον εντοπισμό παράνομων τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο με τη χρήση γενετικής τεχνητής νοημοσύνης | Εντοπισμός και πρόληψη παράνομων τυχερών παιχνιδιών Μια νέα εποχή εξατομικευμένων εμπειριών παιχνιδιού – η επόμενη μέρα σε AR / VR | Νέες τάσεις, νέα δυναμική, νέοι κίνδυνοι;
Πώς χρησιμοποιείται η τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει στους παίκτες μια ασφαλή και υπεύθυνη εμπειρία παιχνιδιού | Πρωτοβουλίες, τάσεις και αποτελεσματικότητα του υπεύθυνου παιχνιδιού

Η επίδραση των εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης στην οργανωτική δομή των επιχειρήσεων | Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Η εκδήλωση επικεντρώνεται στην επίδραση της ΤΝ στις επιχειρηματικές δομές, με έμφαση στον εντοπισμό των επιχειρηματικών λειτουργιών που είναι οι πλέον κατάλληλες για την ενσωμάτωση εφαρμογών ΤΝ, την οικονομική απόδοση, τις επιπτώσεις στην οργανωτική δομή, τις αναγκαίες δεξιότητες του προσωπικού και τον ρόλο της ηγεσίας. Εκπρόσωποι εταιρειών που έχουν ενσωματώσει αποτελεσματικά την ΤΝ στις λειτουργίες τους, θα προσεγγίσουν πρακτικά τα ανωτέρω ζητήματα αναφερόμενοι σε πραγματικές εμπειρίες και παραδείγματα.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 


 

Προηγούμενο άρθροΣας έστειλα τη προσφορά με email! Δεν την έχουμε λάβει!
Επόμενο άρθρο[30/4/2024] Google Ads για λέξεις-κλειδιά χαμηλής δραστηριότητας