Η ύπαρξη ενός επαγγελματικού διακομιστή με απομονωμένη CPU και RAM μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την κατάταξή σας στη Google λόγω παραγόντων ταχύτητας. Όταν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε διακομιστή με αποκλειστικούς πόρους, διασφαλίζεται ότι η απόδοση του ιστότοπού σας είναι συνεπής και δεν επηρεάζεται από άλλους ιστότοπους που μοιράζονται τον διακομιστή.

Αυτό σημαίνει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, ο οποίος αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στον αλγόριθμο κατάταξης της Google. Οι ιστότοποι με ταχύτερη φόρτωση παρέχουν καλύτερη εμπειρία χρήσης, οδηγώντας σε χαμηλότερα ποσοστά αναπήδησης και μεγαλύτερους χρόνους παραμονής, τα οποία αποτελούν θετικά σήματα για την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Επιπλέον, ένας διακομιστής με απομονωμένη CPU και RAM μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα υψηλότερο όγκο επισκεψιμότητας, βελτιώνοντας περαιτέρω την ταχύτητα και τη συνολική απόδοση του ιστότοπού σας. Η επένδυση σε μια ποιοτική υποδομή διακομιστή μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στην ορατότητα του ιστοτόπου σας, στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και στη δέσμευση των χρηστών.

Προηγούμενο άρθροΈχεις ειδησεογραφικό site και ακόμη βάζεις slideshow τα πρωτοσέλιδα ;
Επόμενο άρθροΤσικνοπέμπτη: Μια βαθιά κατάδυση στην καπνιστή παράδοση της Ελλάδας